Storstädning Stockholm

Storstädning Stockholm: Mästerlig storstädning i Stockholm med omnejd

Boka bästa, mest kompletta storstädning i Stockholm med omnejd här!

Varmt välkommen att boka bästa storstädning i Stockholm med omnejd här hos oss på Fullmax! Fullmax är en trygg & proffsig städfirma i Stockholm. Vi har enorm erfarenhet av och högsta kompetens kring storstädning i Stockholm med omkringliggande trakter. Hos oss på Fullmax kan du snabbt & enkelt boka bästa, professionella storstädning i Stockholm, Danderyd, Järfälla, Sollentuna, Solna, Täby, Västerås, m fl och vi hjälper även till med hemstädning, flyttstädning & kontorsstädning i hela Stockhom med närområden. Bokningen är mycket snabb och enkel och vi erbjuder även alltid 100%-nöjd kundgaranti på våra tjänster. Välkommen till Fullmax!

Storstädning Stockholm: 100%-nöjd kundgaranti

Lita på Fullmax när det gäller storstädning i Stockholm med omnejd! Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i sitt val av sin städfirma och därför erbjuder vi alla kunder 100%-nöjd kundgaranti på bl a storstädning.

Garantin för storstädning innebär att om du av någon anledning inte är nöjd med någon av våra städtjänster, kommer vi tillbaka och rättar till problemet inom 48 timmar.

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Min debitering: 1 700 kr med rutavdrag.

Varför välja Fullmax?

Storstädning Stockholm - Boka bästa storstädning i Stockholm - Fullmax Stockholm - 2

Storstädning Stockholm: Inför storstädningen

För bästa resultat ber vi dig att:

Priser

Om vi står för städmaterial och utrustning: 249 kr / timme

Boka bästa städning här!

Boka städning snabbt & enkelt nedan! Räkna ut just ditt pris och få gratis offert skickad till din e-postadress.

Vad kostar städningen?

Få städoffert snabbt & helt gratis till din e-postadress.

Boka städtillfälle

Räkna ut ditt pris och få offerten direkt till din mejlkorg

Checklistor

Alla rum

Kök

Badrum och toalett

Boka bästa storstädning i Stockholm idag!

Fullmax är en modern och framåtsträvande städfirma i Stockholm, med uppskattade städtjänster för såväl privatpersoner som företag. Tillsammans arbetar vi oavkortat för att leverera över förväntningarna och fortsätta växa tillsammans med vår nöjda kundkrets. Vi har 100% nöjdhetsgaranti på storstädning i Stockholm med närområden och erbjuder dessutom hemstädning i Stockholm, flyttstädning i Stockholm, kontorsstädning i Stockholm, med mycket mera! Vi utgår alltid ifrån checklistor vi tillsammans skapar, så inget missas – och vi rättar alltid snabbt till allt du eventuellt inte blir 100% nöjd med. Kontakta oss gärna och boka tid för en storstädning, så kan du snabbt & enkelt själv se precis vilka fördelar en Fullmax storstädning medför. Hjärtligt välkommen!

Google Recensioner
3.1
10 recensioner
×

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.