Hemstädning i Täby

Professionell städhjälp för alla i Täby

Känslan av att kliva in i ett rent och fräscht hem är oslagbar, men själva städningen är det desto färre som uppskattar. Det är därför som vi på Fullmax erbjuder hemstädning till dig i Täby. Medan du är på jobbet, ute med vänner eller spenderar tid med familjen rengör vi grundligt samtliga av dina rum. Du väljer själv vilka städmoment som ska inkluderas i upplägget samt städningens kontinuitet. Vi i vår tur svarar med professionellt utförande mötandes såväl behov som personliga önskemål.

Nyfiken på hur vår hemstädning kan påverka din vardag? Sluta fundera och kontakta oss redan idag så bokar vi en tid för ett första möte.

Så funkar det

artboard 70

1. Välj datum ovanför för städning.

artboard 80

2. Ange dina kontaktuppgifter

artboard 90

3. Vi återkommer till dig med en bekräftelse.

artboard 120

4. Städning sker på bokat datum.

Hemstädning efter önskemål

Eftersom vi vet att alla kunders behov varierar har vi valt att skräddarsy samtliga städlösningar utifrån var och ens önskemål. Du får vara med och fylla i de checklistor som våra städare sedan utgår från när de genomför städningen.

Vad gäller städfrekvensen väljer du själv hur ofta vi ska dyka upp. Oavsett försöker vi alltid se till så att det är samma städare som besöker dig. Något som bringar trygghet för bägge parter och hjälper oss bygga upp god kundkontakt. Alla är utbildade, noggranna och strukturerade i sitt arbete liksom förstår vikten av god service.

Prova på för 99kr/tim

För alla nya kunder erbjuder vi en prova på städning till kraftigt reducerat pris. Här får du se mer av hur vi arbetar och möjlighet att ställa frågor samt framföra dina önskemål. Skulle du sedan välja att anlita oss för ytterligare hjälp har vi prisvärda abonnemang att teckna. Även våra avtal är fria från anslutningsavgift, bindningstider och uppsägningstid.

Vi på fullmax erbjuder:

Fullmax är ett städföretag med uppskattade tjänster för både företag och privatpersoner i Täby. Med kunden i fokus formar vi hjälp baserat på personliga önskemål och ser till så att alla känner sig trygga genom samarbetet. Du binder inte upp dig till några avtal och fakturan kommer aldrig innehålla annat än det vi kommit överens om.

Kundrecensioner

Ansvar i vårt dagliga arbete

Miljö

Vi på Fullmax tar miljöarbetet på allvar och väljer alltid metoder och redskap med omsorg. För att det ska vara möjligt ber vi dig som kund att välja miljömärkta produkter. Därtill ordnar vi även regelbundna träffar och utbildningstillfällen för våra medarbetare som utökar deras kunskaper rörande smarta och miljömedvetna städmetoder.

Kundgaranti och Ansvarsförsäkring

Är du inte 100% tillfreds efter att vi städat hos dig är du välkommen att framföra dina invändningar. Då återkommer vi så snabbt som möjligt för att göra om det som anses bristfälligt.

Alla på Fullmax är utbildade för arbetet de utför. Vi har även ansvarsförsäkring som täcker för skador på egendom som vi mot förmodan åsamkat.

Rut-avdrag

Glöm inte bort att du som bokar hemstädning kan använda rut-avdraget för ett ännu mer förmånligt pris. Det enda du behöver tänka på är att meddela oss angående önskan om rut vid beställning.

Vi sköter sedan kontakten med Skatteverket och räknar med avdraget direkt i offert och faktura.

Professionell städhjälp för alla i Täby

Skulle du uppskatta professionell hjälp till din hemstädning som ger dig mer tid över till annat? Vänd dig till oss så tar vi på oss ansvaret. Med engagemang och kunskap möter vi alla våra kunders behov med städning som överträffar förväntningarna