Hemstädning i Västerås

Fullmax erbjuder exakt samma kvalité på hemstädning i Västerås som våra dyrare konkurrenter och dessutom med mycket trevliga kundvillkor.

Prova på 99kr/tim!

Hemstädning Stockholm 99kr/tim efter rut-avdrag. Vi vill ge dig som funderar på att anlita ett städbolag för första gången eller bara grunnar på att byta hemstädningsleverantör, möjligheten till att prova på våra städtjänster till ett riktigt schysst pris.

Varför välja Fullmax?

Så jobbar vi

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en hemstädning. Detta gör du genom att gå in på fylla kontakt formulär och fylla i formuläret. Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för städningen.

Vår målsättning är att städningen skall vara utförd inom en vecka efter att vi har fått in beställningen.

Det innebär att vi kontinuerligt kommer hem till dig och städar, detta görs på en gemensamt förutbestämd veckodag. Infaller städtillfället på en röd dag så har du möjlighet att boka om städningen till annat närliggande datum.

Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Nej, du behöver inte vara hemma. Många av våra kunder har låtit oss kvittera ut nycklar, detta underlättar vår arbete men är inget krav.

Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 08-18) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

 

Till skillnad från många av våra konkurrenter så kan du skräddasy din städning. Vi använder oss av en Checklista som våra kunder får fylla i, denna används som underlag vid städningen.

Fullmax har ansvarsskadeförsäkring som täcker eventuella skador på egendom som vår personal orsakar.

Kunden skall bistå med nödvändig utrustning samt medel för att kunna utföra städningen effektivt. Vi har en lista som vi skickar till kunden, vi kan även leverera ett komplett städset om önskemål finns.

Nej, om du garanterar att alltid vara hemma när städtiden börjar, då behöver vi ingen nyckel. Du kan även lämna nycklarna till en granne inför varje städtillfälle om du önskar.

Ja, endast faktura betalning gäller. Vi fakturerar med 30 dagars betalningsvillkor, 1 ggr/månad i efterskott.

Ja, du kan avboka tiden senast 24 timmar före städtillfället.

Ja, du kan omboka städtillfällen hur många gånger du vill.

Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

Nej. Ingen anslutningsavgift eller fakturaavgifter tillkommer om du väljer att få dina fakturor via mejl. Det som kan tillkomma är en förseningsavgift och dröjsmålsränta på 10% samt referensränta om du inte betalar i tid.

Rutavdrag

Rutavdrag är ett skattesubvention, alltså ett avdrag, som ges till privatpersoner för vissa typer av arbeten som utförs i hemmet. Rut är en förkortning av rengöring, underhåll och tvätt.

Det arbete som du söker rutavdrag för, ska tillhöra hushållsarbetets kärnområde och utföras i en bostad som du bor i eller använder som fritidsbostad, eller som dina föräldrar bor i eller använder som fritidsbostad. Observera att du måste haft kostnaden för arbetet.

Rutavdrag godkänns för enklare städ-eller rengöringsarbete som utförs i köparens bostad. Till detta räknas arbete av vardaglig karaktär som inte kräver specialstutbilning eller mer avancerad städutrustning till exempel dammsugning, dammtorkning, diskning eller fönsterputsning.

Rutavdraget får dock bara uppgå till 25 000 kronor för den som inte är 65 år vid 2016 års ingång.

Rutavdragets storlek
Typ av skattereduktionMax procent av arbetskostnadenMax per person och år
   
Rutavdrag för dig under 65 år50 %25 000 kr
Rutavdrag för dig som fyllt 65 år vid årets ingång50 %50 000 kr

Läs mer om RUT-avdraget.

Vi har ingen uppsägningstid.

Nej, inte om du bor inom 3 mil från tullarna. Bor du utanför eller om området är svårtillgängligt så tillkommer det 120 kr per städtillfälle.

Ja, vi har många nöjda kunder som gärna rekommenderar oss.  Vi lämnar gärna ut kontaktuppgifter till några om du så önskar.

Kundrecensioner

Städmaterialer

Checklistor

Badrummet

Kök

Sovrum

Vardagsrum

Alla andra rum