Flyttstädning

Flyttstädning i Stockholm

Lita på oss när det gäller flyttstädning! Vi vill att våra kunder ska kunna känna sig trygga vid sitt val av städfirma i Stockholm och därför erbjuder vi alla kunder 100 % nöjd-kund- garanti på flyttstädning. Garantin på städningen innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd med så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet inom 24 timmar.

Vi strävar efter att alltid ha ett bra kundbemötande och erbjuder snabb återkoppling vid behov.

Vi på Fullmax vill att du börja ditt nya liv i lugn och ro, därför sköter vi din flyttstädning i Stockholm så att du kan fokusera på själva flytten till ditt nya hem. När den sista kartongen har lastats in i flyttbilen, så tar vi över resten. Vår utbildade personal städar så att allt är rent och fräscht för nästa hyresgäst som flyttar in. Vi garanterar att en inspektion av städningen kommer att avslutas utan anmärkningar. Vårt mål är att göra din flytt så enkel som möjligt, utan att du ska oroa dig över bristande städning.

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Varför välja Fullmax?

Priser på flyttstädning i hela Stockholm

OBS!
Priset är efter Rut-avdraget som görs direkt på fakturan.
Priset är totalpris inklusive moms, fönsterputs, städmateriel och resekostnad.

Kundrecensioner

Viktig information

Garanti

Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej. Om besiktning ej utförs direkt efter städning så beaktas ej klagomål och städningen ses som godkänd. Vi vill därför påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Om du bokar flyttstädning som privatperson så har du väl inte glömt att du kan få en skattereduktion på max 50 % för hushållsnära tjänster? Läs mer på om RUT-avdraget på skatteverkets hemsida.

Avbokning

Avbokning av flyttstädning kan göras tre arbetsdagar innan städtillfället i annat fall sker full debitering. Avbokningar måste dock ske på vardagar och ska meddelas till kundtjänst per telefon (ej lämnas på telefonsvarare) eller skriftligt via brev eller mejl.

Betalning

I priset ingår materiel samt resor.
Gäller normal nedsmutsning samt att objektet är tomt vid flyttstädning.
Betalning i efterskott via faktura som skickas via mejl.
Vi tar inte emot kontant betalning p.g.a nya kassaregisterlagen.
OBS! Minimidebiteringen för flyttstädning är 3,800 kr. Efter avdrag 1.900 Kr.
Klicka på intresseanmälan för att boka en flyttstädning eller begära offert, vi återkommer med en bokningsbekräftelse eller offert

Reklamation

Eventuell reklamation ska göras inom tre dagar från städtillfället. Om du som kund själv åtgärdar fel innan fullmax kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning.

Frågor om flyttstädning?
Du är välkommen att kontakta vårt kundcenter vid frågor.
Telefon 08-684 38 600. öppettider 8-18 på vardagar.

Checklistor

Köket

Spis

Fönster

Badrum och toalett

Tvättstuga

Alla rum

Följande ingår INTE men kan tilläggsbeställas

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.