Hemstädning i Solna

Få offerten direkt till din mejlkorgen

  • Tjänst
  • Frekvens
  • Tid & datum
  • Extra tjänster

Ange antal ugnar - 249kr/styck

Ange antal sängar som ska bäddas rent - 60kr/styck

Ange antal timmar (8 plagg/timme) - 249kr/timme

Ange antal timmar - 249kr/timme (minst en timme)

Ange antal timmar - 249kr/timme (minst en timme)

Alla priser anges med RUT-avdrag.
Vid engångstillfälle står vi för städmaterial.

Priset är per städtillfälle. Alla priser anges med RUT-avdrag.
OBS! DU får halva priset på första städning

Kontaktperson


Adress


Tillgång till bostaden


Uppgifter inför städning


Professionell städhjälp för alla i Solna

I dagens stressade samhälle är det många som upplever svårigheter med att få tiden att räcka till. Hur mycket man än försöker går vardagspusslet helt enkelt inte ihop och ofta är det just städningen som blir lidande.

Skulle du liksom våra nuvarande kunder i Solna hellre äga din lediga tid till annat än krävande städuppgifter? Då kommer du garanterat finna värde i vår hemstädning där vi levererar högkvalitativ städhjälp utifrån dina personliga behov. Du bestämmer själv vilka städmoment som ska inkluderas i upplägget samt hur frekvensen på städtillfällena ska se ut. Vår uppgift är sedan att tillgodose önskemålen och frambringa den underbara känsla som bara ett rent hem kan förmedla.

Så funkar det

artboard 70

1. Välj datum ovanför för städning.

artboard 80

2. Ange dina kontaktuppgifter

artboard 90

3. Vi återkommer till dig med en bekräftelse.

artboard 120

4. Städning sker på bokat datum.

Städning på dina villkor

Det är genom ett lyhört och flexibelt förhållningssätt som vi lyckas tillgodose alla kunders varierande krav. Här skräddarsys hemstädning utifrån personliga behov genom att du själv får vara med och sammanställa checklistorna vi sedan utgår från. Du bestämmer också hur ofta vi sedan ska dyka upp för att genomföra städningen.

Prova på vår hemstädning till rabatterat pris

För att du ska ha möjlighet att testa på vår hemstädning erbjuder vi första tillfället för endast 99kr/tim. Här har du möjlighet att se precis hur vi arbetar, visa och beskriva eventuella önskemål liksom vi får möjlighet att lära känna dig lite närmre. Väljer du sedan att fortsätta har vi prisvärda abonnemang att välja bland där vi kan städa en gång i veckan, varannan, var fjärde eller enligt andra önskemål. Viktigast är att du får den kvalitet och hjälp som just du söker.

Hos oss kan du förvänta dig:

Att allt vi utför ska hålla hög kvalitet är något vi ser som en självklarhet. Vi är också noga med att du ska känna dig både bekväm och trygg med oss som städfirma. Därför ser vi till så att det alltid är samma städare som dyker upp vid samtliga tillfällen. Vi har också försäkring som täcker för egendomsskada åsamkad av oss och tar fullt ansvar för allt som utförs. Skulle du inte vara nöjd vill vi att du återkommer direkt så att vi kan rätta till felen.

Kundrecensioner

Ansvar i vårt dagliga arbete

Miljömedvetenhet i det dagliga arbetet

För oss är det viktigt att allt vi gör görs med hänsyn till klimat och miljö. För att det ska vara möjligt ber vi därför alla kunder att köpa miljömärkta produkter som uppnår satta miljökrav. Därtill ordnar vi regelbundet utbildningstillfällen för samtliga anställda i syfte att utöka deras kunskap och förståelse för miljösmart arbete.

Glöm inte Rut-avdraget!

Du som bokar vår hemstädning kan givetvis använda rut-avdraget som gör våra redan prisvärda tjänster mer förmånliga. Låt oss veta att du vill nyttja rut redan vid beställning så sköter vi resten. Mer om vad avdraget innebär, villkor samt hur mycket du har kvar att nyttja hittar du på Skatteverkets hemsida.

Professionell städhjälp till hushåll i Solna

Fullmax är en modern och framåtsträvande städfirma i Solna med uppskattade städtjänster för såväl privatpersoner som företag. Tillsammans arbetar vi oavkortat för att leverera över förväntningarna och fortsätta växa tillsammans med vår nöjda kundkrets.

Lockas du av möjligheten att slippa din hemstädning för att istället få tid att fokusera på annat? Kontakta oss och boka tid för en provstädning så får du se precis vilka fördelar tjänsten medför. Vårt mål är att alla ska få städningen utförd inom närmsta veckan efter det att vi mottagit beställningen.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.