Hemstädning Sollentuna

Hemstädning Sollentuna: Professionell hemstädning i Sollentuna med omnejd

Boka bästa hemstädning i Sollentuna med omnejd här!

Varmt välkommen att boka bästa hemstädning i Sollentuna med omnejd här hos oss på Fullmax! Fullmax är en trygg & proffsig städfirma i Sollentuna. Vi har stor erfarenhet av och högsta kompetens kring hemstädning i Sollentuna med omkringliggande trakter. Hemstädning är ju något man behöver tänka på och ägna sig åt, även om det är få som faktiskt uppskattar uppgiften. Majoriteten lägger hellre sin lediga tid på att umgås med familjen, vänner eller ägna sig åt fritidsaktiviteter och intressen. Om du skulle uppskatta professionell hjälp kring hemstädning och möjlighet att permanent slippa städkravet, det vill säga lägga komplett ansvar för hemstädning över på någon annan – då är denna tjänst skapad för just dig! Detta är en tjänst där vi noga och strukturerat städar ditt hem, även på regelbunden basis, samt alltid helt utifrån dina egna skräddarsydda önskemål och på dina egna villkor. Du bestämmer vilka moment som ska ingå och hur frekvensen på städtillfällena ska se ut. Vi i vår tur uppfyller engagerat alla dina önskemål och gör vårt yttersta för att nå upp till alla dina krav, även de absolut högsta sådana.

Hemstädning Sollentuna: Priser

Prova på vår hemstädning i Sollentuna med omnejd – för endast 135 kr / tim! Boka vår hemstädning och njut av känslan som bara ett nystädat hem kan förmedla. Som kund hos oss får du vara med och skräddarsy ditt städupplägg så att vi garanterat tillgodoser dina behov. Du väljer själv vilka moment som ska ingå samt en städfrekvens som passar.

Varje vecka

188 kr
 • Fakturering sker månadsvis i efterskott
 • 30 dagars betalningsvillkor efter fakt. datum
 • Ingen uppsägningtid
 • Ingen bindningstid
 • 135 kr / tim första städning
 • Samma personal
 • Samma städdag / tid
 • Fria avbokningar / ombokningar
 • 1 gratis fönsterputs om året
 • Gratis rengöringsmedel

Varannan vecka

198 kr
 • Fakturering sker månadsvis i efterskott
 • 30 dagars betalningsvillkor efter fakt. datum
 • Ingen uppsägningtid
 • Ingen bindningstid
 • 135 kr / tim första städning
 • Samma personal
 • Samma städdag / tid
 • Fria avbokningar / ombokningar

Varje månad / under 3 timmar

220 kr
 • Fakturering sker månadsvis i efterskott
 • 30 dagars betalningsvillkor efter fakt. datum
 • Ingen uppsägningtid
 • Ingen bindningstid

Snabb & enkel bokning

Så här enkelt är det att boka hemstädning i Sollentuna med omnejd. 4 enkla steg till perfekt hemstädning. 

Varmt välkommen till Fullmax!

Så funkar det

1. Klicka på Räkna ut pris

2. Ange dina kontaktuppgifter

3. Vi återkommer till dig med en bekräftelse.

4. Hemstädning sker på bokat datum.

Boka bästa hemstädning här!

Boka hemstädning snabbt & enkelt nedan! Räkna ut just ditt pris och få gratis offert skickad till din e-postadress.

Vad kostar hemstädningen?

Få städoffert snabbt & helt gratis till din e-postadress.

Boka städtillfälle

Räkna ut ditt pris och få offerten direkt till din mejlkorg

Varför välja Fullmax?

Många års erfarenhet av hemstädning i Sollentuna med omnejd.

Skräddarsydd hemstädning

Eftersom vi vet att inget hem är ett annat likt och att kunders behov varierar skräddarsyr vi alltid vår hemstädning. Du får vara med och skapa checklistorna som vår personal sedan bär med sig när de besöker dig. På så vis kan vi känna oss säkra med att vi tillgodoser dina krav och du får ditt hem städat helt enligt dina viktiga önskemål. Det är också du som styr över städfrekvensen och väljer om vi ska dyka upp varje vecka, varannan vecka, en gång per månad eller vid behov. Vid samtliga tillfällen kommer du sedan få hjälp av samma städare, så att du alltid med all säkerhet vet vad du kan förvänta dig.

Prova på vår hemstädning - endast 135 kr / tim!

För att nya kunder ska få känna på hur det känns med en Fullmax hemstädning kostar det första tillfället endast 135 kr / tim. Här får du möjlighet att konkret se hur vi arbetar, samtidigt som vi får möjlighet att lära känna dig lite närmare. Vi värdesätter och arbetar aktivt för att skapa goda kundrelationer, då det såväl betryggar som underlättar för alla parter. Varmt välkommen!

Möjliga tillval till den ordinarie hemstädning

• Fönsterputs
• Skåp och garderober
• Rengöring av vitvaror såsom ugn och kylskåp
• Alla andra undantagna utrymmen

Hemstädning Sollentuna - Boka bästa hemstädning i Sollentuna - Fullmax Sollentuna - 7

Checklistor

Badrum

Kök

Sovrum

Vardagsrum

Alla andra rum

Städmaterial

Så jobbar vi

Vår nöjdkundgaranti är mycket enkel! Vi på Fullmax vill ha nöjda kunder och vi vill att du – vår högst uppskattade kund – är 100% nöjd med oss. Så om vi har gjort något fel eller om du inte är nöjd med vår städning – varmt välkommen att kontakta oss, så åtgärdar vi gärna det du inte är nöjd med, tills du är helt nöjd! Tänk dock på att du alltid behöver reklamera tjänsten till oss senast tre dagar efter servicetillfället. Hjärtligt välkommen att annars kontakta oss närhelst du vill ha mer information eller behöver komma i kontakt med vår kundservice. Varsågod – du kan klicka här för att snabbt & enkelt kontakta oss närsomhelst. Vi svarar snabbt & hjälper dig gärna!

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en hemstädning. Vi kontaktar dig sedan inom kort för att bestämma tid och datum för hemstädningen.

Vår målsättning är att hemstädningen skall vara utförd inom en vecka efter att vi har fått in beställningen.

Troligen ja – vi levererar hemstädning i bl a:

Stockholm               Sollentuna                   Täby

Solna                       Sundbyberg                 Danderyd

Nacka                      Järfälla                         Tyresö

Haninge                 Upplands Väsby

Det innebär att vi kontinuerligt kommer hem till dig och städar, detta görs på en gemensamt förutbestämd veckodag. Infaller hemstädningen på en röd dag så har du möjlighet att boka om hemstädningen till annat närliggande datum.

Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Nej, du behöver inte vara hemma. Många av våra kunder har låtit oss kvittera ut nycklar, detta underlättar vår arbete, men är inget krav.

Ja, städarna kommer på den veckodag du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 08-18) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

Till skillnad från många av våra konkurrenter så kan du skräddasy din hemstädning. Vi använder oss av en checklista som våra kunder får fylla i, denna används som underlag vid städningen.

Fullmax har ansvarsskadeförsäkring som täcker eventuella skador på egendom som vår personal orsakar.

Kunden skall bistå med nödvändig utrustning, samt medel för att kunna utföra hemstädningen effektivt. Vi har en lista som vi skickar till kunden och vi kan även leverera ett komplett städset om önskemål finns.

Nej, om du garanterar att alltid vara hemma när städtiden börjar, då behöver vi ingen nyckel. Du kan även lämna nycklarna till en granne inför varje hemstädning, om du önskar.

Ja, endast fakturabetalning gäller. Vi fakturerar med 30 dagars betalningsvillkor, 1 ggr / månad, i efterskott.

Ja, du kan avboka tiden senast 24 timmar före städtillfället.

Ja, du kan omboka städtillfällen hur många gånger du vill.

Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

Nej. Ingen anslutningsavgift eller fakturaavgifter tillkommer om du väljer att få dina fakturor via mejl. Det som kan tillkomma är en förseningsavgift och dröjsmålsränta på 10%, samt referensränta om du inte betalar i tid.

Rutavdrag

Rutavdrag är en skattesubvention, alltså ett avdrag, som ges till privatpersoner för vissa typer av arbeten som utförs i hemmet. RUT är en förkortning av rengöring, underhåll och tvätt.

Det arbete som du söker rutavdrag för, ska tillhöra hushållsarbetets kärnområde och utföras i en bostad som du bor i eller använder som fritidsbostad, eller som dina föräldrar bor i eller använder som fritidsbostad. Observera att du måste haft kostnaden för arbetet.

Rutavdrag godkänns för enklare städ- eller rengöringsarbete som utförs i köparens bostad. Till detta räknas arbete av vardaglig karaktär som inte kräver specialstutbilning eller mer avancerad städutrustning till exempel dammsugning, dammtorkning, diskning eller fönsterputsning.

Rutavdraget får dock bara uppgå till 25 000 kronor för den som inte är 65 år vid 2016 års ingång.

Rutavdragets storlek
Typ av skattereduktion Max procent av arbetskostnaden Max per person och år
     
Rutavdrag för dig under 65 år 50 % 25 000 kr
Rutavdrag för dig som fyllt 65 år vid årets ingång 50 % 50 000 kr

Läs mer om RUT-avdraget.

Vi har ingen uppsägningstid.

Nej, inte om du bor inom 3 mil från tullarna. Bor du utanför eller om området är svårtillgängligt så tillkommer det 120 kr per städtillfälle.

Ja, vi har många nöjda kunder som gärna rekommenderar oss.  Vi lämnar gärna ut kontaktuppgifter till några om du så önskar.

Hemstädning Sollentuna - Boka bästa hemstädning i Sollentuna - Fullmax Sollentuna - 2

Hemstädning Sollentuna: Hemstädning på dina villkor!

Boka en Fullmax hemstädning i Sollentuna med omnejd idag – och upptäck skillnaden! Syftet med en Fullmax hemstädning är att underlätta i kundens vardag, lösgöra kundens tid till annat och drastiskt höja kvaliteten på hemmiljöerna. För nya kunder erbjuder vi alltid en provstädning för endast 135 kr / tim, där man får möjlighet att testa hur en Fullmax hemstädning känns. Om man sedan väljer att gå vidare väljer man själv huruvida man vill få det städat en gång per vecka, varannan vecka, en gång i månaden eller enbart vid behov.

För att säkerställa att inget någonsin brister har alla våra anställda grundlig utbildning att vila på. Vi försöker också se till så att det alltid är samma person som dyker upp vid samtliga städtillfällen. Något som bidrar till ökad trygghet för både dig som kund och vår personal. Till skillnad från många andra städföretag har vi även valt att använda checklistor som du själv fått fylla i. En garanti på att inget någonsin blir glömt och att allt det du önskar från oss kommer att tillgodoses.

Som kund hos Fullmax får du:

Fullmax är en framåtsträvande städfirma i Sollentuna, som alltid sätter kunden i fokus och dagligen levererar högkvalitativa städtjänster. Vi vet att vår hemstädning håller professionell kvalitet, men vill dessutom också att du ska känna dig trygg och bekväm alltigenom samarbetet. Du behöver aldrig binda upp dig till några avtal eller oroa dig för otrevliga överraskningar när fakturan kommer. Varmt välkommen!

Ansvar och trygghet

Rutavdrag

När du bokar hemstädning kan du använda ditt rut-avdrag. Det enda du behöver göra är att meddela oss vid din bokning så kontaktar vi Skatteverket och drar av summan direkt på offert och faktura. Mer om villkor, innebörd och hur mycket du har kvar att nyttja för året finner du på Skatteverkets webbplats.

Försäkringar och garanti

Alla som arbetar hos oss har fått genomgå relevanta utbildningar inom lokalvård vilket borgar för ett professionellt utförande. Vi innehar även ansvarsskadeförsäkring som täcker för eventuella skador på all egendom som åsamkats av vår personal. Skulle du sedan av någon anledning inte känna dig nöjd med hemstädningen som utförts åtgärdar vi självklart felen kostnadsfritt!

Arbete med hänsyn till miljön

Med miljön i åtanke ber vi dig som kund att prioritera miljömärkta produkter till hemstädningen. Vi håller också regelbundna utbildningstillfällen och träffar där alla medarbetare för utökad kunskap beträffande smart och miljömedvetet arbete.

Fullmax erbjuder exakt samma kvalité på hemstädning i Sollentuna som våra dyrare konkurrenter och dessutom med mycket trevliga kundvillkor.

Prova på 135 kr / tim!

Hemstädning Sollentuna 135 kr / tim efter rut-avdrag! Vi vill ge dig som funderar på att anlita en städfirma för första gången eller bara funderar på att byta hemstädningsleverantör möjligheten till att prova på vår hemstädning till ett riktigt schysst pris.

Vi på Fullmax tar våra kunders och städares hem, familjer och hälsa på största allvar.

På grund av covid-19 utbrott vill vi påminna om vikten av att ha ett rent hem, samt att det krävs rätt rengöringsmedel och professionell kunskap för att maximalt minska risken för smittspridning. 

Folkhälsomyndigheten menar att noggrann städning är grundläggande för att förebygga smittspridning. Fullmaxs professionella hemstädningar utförs enligt myndigheternas instruktioner och vi tillhandahåller godkända och effektiva rengöringsmedel, samt ytdesinfektionsmedel vid varje städtillfälle, för att säkerställa att ditt hem blir så virus- och bakteriefritt som möjligt.

Hemstädning Sollentuna - Boka bästa hemstädning i Sollentuna - Fullmax Sollentuna - 3

Boka bästa hemstädning i Sollentuna idag!

Fullmax är en modern och framåtsträvande städfirma i Sollentuna, med uppskattade städtjänster för såväl privatpersoner som företag. Tillsammans arbetar vi oavkortat för att leverera över förväntningarna och fortsätta växa tillsammans med vår nöjda kundkrets. Lockas du av möjligheten att slippa din hemstädning för att istället få tid att fokusera på annat? Då har du kommit rätt! Vi har 100% nöjdhetsgaranti på hemstädning i Sollentuna med närområden och erbjuder dessutom storstädning i Sollentuna, flyttstädning i Sollentuna, kontorsstädning i Sollentuna, med mycket mera! Vi utgår alltid ifrån checklistor vi tillsammans skapar, så inget missas – och vi rättar alltid snabbt till allt du eventuellt inte blir 100% nöjd med. Kontakta oss gärna och boka tid för en provstädning – för endast 135 kr / tim – så kan du snabbt & enkelt själv se precis vilka fördelar en Fullmax hemstädning medför. Hjärtligt välkommen!

Google Recensioner
3.1
10 recensioner
×

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.