Hemstädning i Sollentuna

Professionell städhjälp för alla i Sollentuna

Professionell städning som gör skillnad

Stress är något som många upplever i sin vardag. Hur man än försöker så räcker tiden inte riktigt till och ofta är det städningen som får lida.

Känner du liksom våra nuvarande kunder att du hellre skulle lägga din lediga tid på annat än att städa? Då är vår hemstädning formad för just dig. Det vi erbjuder är städning på dina villkor utifrån personliga önskemål och behov. Låt oss veta mer om hur vi kan hjälpa dig i Sollentuna så svarar vi med professionell städning överträffande förväntningarna.

Så funkar det

artboard 70

1. Välj datum ovanför för städning.

artboard 80

2. Ange dina kontaktuppgifter

artboard 90

3. Vi återkommer till dig med en bekräftelse.

artboard 120

4. Städning sker på bokat datum.

Så fungerar vår hemstädning

Väl medvetna om alla kunders varierande behov har vi valt att skräddarsy alla städupplägg. Checklistorna vår personal använder sig av tas fram tillsammans med dig så att alla dina önskemål kommer med. Du styr också över städningens frekvens beroende på hur ofta du vill att hemmet ska städas. En gång i veckan, varannan, månadsvis eller kanske främst vid behov? Oavsett kan du förvänta dig att vi levererar precis likt utlovat.

För ökad trygghet och kvalitetssäkerhet strävar vi efter att det alltid ska vara samma person som dyker upp. Vi arbetar oftast i par för att någon ska kunna täcka upp och om det skulle behövas har vi fler duktiga medarbetare som hoppar in. Söker du kontinuitet har vi fördelaktiga och prisvärda städabonnemang. Något som innebär att vi fortlöpande dyker upp på en förutbestämd dag och tid så länge du önskar hjälpen.

Prova på för 99kr/tim

Som ny kund har du möjlighet att testa på vår hemstädning för 99kr/tim (efter Rut- avdrag). Under städtillfället får du se närmre hur vi arbetar och uppleva fördelarna som vår städtjänst levererar. Därtill har du här även möjligheten att ställa potentiella frågor och vi möjligheten att lära känna dig lite bättre. Att du känner dig trygg med oss i ditt privata hem är en avgörande förutsättning för optimalt samarbete.

Kundrecensioner

Fullmax - Städföretag med kunden i fokus

Att allt vi utför ska hålla hög kvalitet är något vi ser som en självklarhet. Vi är också noga med att du ska känna dig både bekväm och trygg med oss som städfirma. Därför ser vi till så att det alltid är samma städare som dyker upp vid samtliga tillfällen. Vi har också försäkring som täcker för egendomsskada åsamkad av oss och tar fullt ansvar för allt som utförs. Skulle du inte vara nöjd vill vi att du återkommer direkt så att vi kan rätta till felen.

Miljö och ansvar

Vårt dagliga arbete genomsyras av ansvar och medvetenhet. Nyanställd personal genomgår utbildning innan de sätts i arbete där de lär sig grunderna i lokalvård. Med miljön i åtanke ber vi kunderna köpa hem miljövänliga produkter som sedan nyttjas genom smarta städmetoder. Vi ordnar även regelbundet utbildningstillfällen för att öka personalens kunskap och medvetenhet kring miljösmart städning.

Boka din hemstädning i Sollentuna redan idag

Frigör mer tid i veckan och släpp det dåliga samvetet över städningen som aldrig blir av. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart som möjligt för att bestämma datum och tid. Vår målsättning är att du ska få hjälp inom närmsta veckan efter att vi mottagit din beställning.

Smidigt, tryggt och prisvärt. Precis så som hemstädning bör vara.