Om Fullmax

Om Fullmax: Företaget

Framåtsträvande och kompetent städfirma

Fullmax är en framåtsträvande och kompetent städfirma som erbjuder städservice av hög kvalitet. Vi har lång erfarenhet av och högsta kompetens kring hemstädning, storstädning, flyttstädning & kontorsstädning i Stockholm, Danderyd, Järfälla, Sollentuna, Solna, Täby, Västerås, m fl och vi hjälper företag även med vaktmästeritjänster, flyttjänster, fruktservice, entremattor, förbrukningsmaterial, mm – i hela Stockhom med omnejd . Bokningen är mycket snabb och enkel och vi erbjuder alltid 100%-nöjd kundgaranti på våra tjänster. Välkommen till Fullmax!

Boka bästa städning här!

Boka städning snabbt & enkelt nedan! Räkna ut just ditt pris och få gratis offert skickad till din e-postadress.

Vad kostar städningen?

Få städoffert snabbt & helt gratis till din e-postadress.

Boka städtillfälle

Räkna ut ditt pris och få offerten direkt till din mejlkorg

Fullmax: Lite mer om oss

Fullmax är en framåtsträvande och kompetent städfirma i Stockholm, som erbjuder städservice av hög kvalitet till både den offentliga och privata sektorn. Tillsammans med varje uppdragsgivare skräddarsyr vi en optimal lösning som tillgodoser aktuellt servicebehov och till rätt pris.

Fullmax har ett professionellt utbud av hög städservice för enkel och grov städning i Stockholm med omnejd. Vi strävar efter att ge det där lilla extra, vilket vi tror är nyckeln till nöjda kunder. Vid intresse kan vi skicka en offert. Vi åtar oss uppdrag i hela Stockholms län.

Våra kunder är företag och privatpersoner. Företaget innehar F-skattsedel. Som kund hos oss har du en egen kontaktperson. Vi börjar alltid med ett besök när du funderar på att anlita oss kontinuerligt.

Fullmax: Om vår personal

Vi har en låg personalomsättning som vi når bland annat genom att hålla en god ”stämning” och ”kamratanda” i företaget.

Nyanställda på Fullmax genomgår en grundutbildning i lokalvård samt ett fastställt introduktionsprogram om städteknik, metoder, regler, bestämmelser, mm. Vi använder moderna och ergonomisk riktigt utformande städredskap och utrustning.

Vi tror att rätt städmetoder och arbetsteknik är grunden för ett effektivt arbete och skyddar mot onödig och felaktig belastning.

Om Fullmax Stockholm - Städfirma i Stockholm - Fullmax AB - 2

Försäkringar

Google Recensioner
3.1
10 recensioner
×

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.