Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm: Bästa kontorsstädning i Stockholm med omnejd

Boka bästa kontorsstädning i Stockholm med omnejd här!

Varmt välkommen att boka bästa kontorsstädning i Stockholm med omnejd, till ett superbra pris – här hos oss på Fullmax! Fullmax är ett tryggt & proffsigt städföretag i Stockholm. Vi har enorm erfarenhet av och högsta kompetens kring kontorsstädning i Stockholm med omkringliggande trakter. Hos oss på Fullmax kan du snabbt & enkelt boka bästa, professionella kontorsstädning i Stockholm, Danderyd, Järfälla, Sollentuna, Solna, Täby, Västerås, m fl och hos oss kan du även anlita vaktmästare, boka företagsflytt, beställa fruktservice, hyra eller köpa entremattor, köpa förbrukningsmaterial till företaget, mm – i hela Stockhom med närområden. Bokningen är mycket snabb och enkel och vi erbjuder även alltid 100%-nöjd kundgaranti på våra tjänster. Välkommen till Fullmax!

Boka bästa städning här!

Boka städning snabbt & enkelt nedan! Räkna ut just ditt pris och få gratis offert skickad till din e-postadress.

Vad kostar städningen?

Få städoffert snabbt & helt gratis till din e-postadress.

Boka städtillfälle

Räkna ut ditt pris och få offerten direkt till din mejlkorg

Så går vår kontorsstädning i Stockholm med omnejd till!

Här kommer lite mer info om hur Fullmax jobbar med kontorsstädning i Stockholm med omnejd! 

Om vi har gått igenom allt som ska göras på kontoret innan kontorsstädningen behöver du inte vara närvarande vid arbetet om du inte har möjlighet. Däremot vill vi alltid göra en besiktning gemensamt för att kunna ta emot eventuella synpunkter på kontorsstädningen och vårt arbete. Detta gör vi för att vara helt säkra på att vi bara har nöjda kunder – det är det absolut viktigaste för oss!

Innan vi kommer till ditt kontor vill vi gärna att det ska vara undanplockat från saker som kan förhindra kontorsstädningen. Till exempel så ska diskbänkar vara fria från disk.  Rengöringstillbehören ingår självklart i priset.

Är du nöjd med vårt arbete och är i behov av kontorsstädning regelbundet kommer vi dessutom gärna tillbaka och städar med jämna mellanrum!

Vad kostar kontorsstädning i Stockholm med omnejd?

Pris för kontorsstädning endast:

295 kr

Priset är per timme. Moms tillkommer.

Just nu har vi dessutom ett riktigt bra erbjudande på kontorsstädning: 50% rabatt vid första kontorsstädning, samt 1 gratis fönsterputsning om året! En bedömning görs vid första kontorsstädning för att ta del av kontorets tillstånd och era önskemål – för att kunna lämna bästa, optimala offert – perfekt för just era behov. Varmt välkomna! 

Kontorsstädning Stockholm - Boka bästa kontorsstädning i Stockholm med omnejd - Fullmax AB - 2

Kontorsstädning Stockholm: Städmedel och förbrukningsartiklar

Vi kan leverera all slags miljömärkt städ- och förbrukningsmaterial, t.ex. toalettpapper, pappershanddukar, tvål och kökspapper, till rimliga priser. Vi kan dessutom vid leveransen se till att artiklarna hamnar på rätt plats. 

Fräscha kontor bidrar till en god arbetsmiljö!

För att uppnå en god arbetsmiljö krävs fräscha lokaler! Företagskunder kan få helt fel uppfattning om er som företag om de möts av dammråttor i hörnen och kafferingar och brödsmulor i de gemensamma utrymmena. Ni vill att er yta matchar er briljanta affärsidé och kompetenta personal. Det är bl a därför högkvalitativ kontorsstädning är viktig och det är just detta vi på Fullmax gör bäst!

Vad ingår i priset för kontorsstädning?

Offert

Önskar du en offert från oss på städning, mm?

Vi har ledande specialistkompetens inom flera servicetjänster, som vi ständigt förbättrar, utvecklar och anpassar till dina behov. Vi kallar det ‘Service med IQ’.  Alla vi på Fullmax ser fram emot att hälsa dig välkommen som vår nästa kund!

Begär offert

Kontorsstädning Stockholm: Varför välja Fullmax?

Fullmax är ett professionellt och pålitligt städföretag med över 10 års erfarenhet. Vi har låga priser, utan dolda avgifter. Vårt städföretag i Stockholm erbjuder alltid 30 dagars betalningsvillkor, samt RUT avdrag för privatpersoner. Fullmax avtal innehåller aldrig några anslutningsavgifter, bindningstider eller uppsägningstider. Du binder dig alltså aldrig till några långdragna avtal och givetvis är vi försäkrade om en olycka skulle inträffa. Vi tar fullt ansvar för arbetet som utförs och skulle du inte känna dig 100% nöjd ber vi dig alltid återkomma, så att vi får möjlighet att rätta till felen. Du kan känna dig trygg med oss. Vi har 100% nöjdhetsgaranti på kontorsstädning i Stockholm med närområden och erbjuder dessutom vaktmästare, företagsflyttfruktservice, entremattor, förbrukningsmaterial, mm! Vi utgår alltid ifrån checklistor vi tillsammans skapar, så inget missas – och vi rättar alltid snabbt till allt du eventuellt inte är 100% nöjd med. Så kontakta oss gärna och boka bästa kontorsstädning i Stockholm med omnejd! Hjärtligt välkommen!

Kontorsstädning Stockholm - Boka bästa kontorsstädning i Stockholm med omnejd - Fullmax AB - 4
Google Recensioner
3.1
10 recensioner
×

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.