Företagsflytt Stockholm

Företagsflytt Stockholm: Boka professionell företagsflytt i Stockholm med omnejd

Boka stor & liten företagsflytt, interna omflyttningar, mm!

Boka professionell företagsflytt i Stockholm, Danderyd, Järfälla, Sollentuna, Solna, Täby, Västerås, m fl. Fullmax har under alla år blivit så mycket mer än en traditionell flyttfirma där vi idag kan utföra de flesta transportuppdrag för både dig som kund med ett engångsbehov, till att bli en samarbetspartner där vi sköter hela logistikkedjan. Hos oss kan du boka både stor och liten företagsflytt, interna omflyttningar, montering & nedmontering av inventarier, företagsavveckling, flyttstädning, med mycket mera! Hos oss hittar du även evakueringstjänster för bostadsrättföreningar och liknande organisationer. Behöver ni någon som kan organisera och genomföra professionell företagsflytt i Stockholm med omnejd finns vi här för er och ni är varmt välkomna att kontakta oss!

Allt du behöver

Vi har under alla år blivit så mycket mer än en traditionell flyttfirma där vi idag kan utföra de flesta transportuppdrag för både dig som kund med ett engångsbehov till att bli en samarbetspartner där vi sköter hela logistikkedjan!

Vid företagsflytt utför vi

Hos oss hittar du även evakueringstjänster för bostadsrättföreningar och liknande organisationer. Efter en kostnadsfri besiktning och genomgång av exempelvis stambyteprojekt så lämnar vi offert på hela projektet som vanligtvist inkluderar

Offert

Önskar du en offert från oss på städning, mm?

Vi har ledande specialistkompetens inom flera servicetjänster, som vi ständigt förbättrar, utvecklar och anpassar till dina behov. Vi kallar det ‘Service med IQ’.  Alla vi på Fullmax ser fram emot att hälsa dig välkommen som vår nästa kund!

Begär offert

Google Recensioner
3.1
10 recensioner
×

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.