Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning Stockholm: Perfekt flyttstädning i Stockholm med omnejd

Boka garanterat perfekt flyttstädning i Stockholm med omnejd här!

Varmt välkommen att boka garanterat perfekt flyttstädning i Stockholm med omnejd här hos oss på Fullmax! Fullmax är en trygg & proffsig städfirma i Stockholm. Vi har mycket lång erfarenhet av och högsta kompetens kring flyttstädning i Stockholm med omkringliggande trakter. Hos oss på Fullmax kan du snabbt & enkelt boka bästa, professionella flyttstädning i Stockholm, Danderyd, Järfälla, Sollentuna, Solna, Täby, Västerås, m fl och vi hjälper även till med hemstädning, storstädning & kontorsstädning i hela Stockhom med närområden. Bokningen är mycket snabb och enkel och vi erbjuder alltid 100%-nöjd kundgaranti på våra tjänster. Välkommen till Fullmax!

Flyttstädning Stockholm: Specialerbjudande

< 100 kvm & uppåt

45 kr/kvm
  • Priset är efter RUT-avdrag
  • Inklusive arbetsmaterial​
  • Inklusive resekostnad​
  • Minimidebitering vardagar: 1 700 kr
Extrapris!

0 - 99 kvm

39 kr/kvm
  • Priset är efter RUT-avdrag
  • Inklusive arbetsmaterial
  • Inklusive resekostnad
  • Minimidebitering vardagar: 1 700 kr
  • Flyttstädning inom Stockholm
Extrapris!
Flyttstädning Stockholm - Boka bästa flyttstädning i Stockholm - Fullmax Stockholm - 3

Flyttstädning Stockholm: 100%-nöjd kundgaranti

Du kan känna dig trygg och lita på oss när det gäller flyttstädning i Stockholm med omnejd! Vi vill att våra kunder ska kunna känna sig trygga vid sitt val av städfirma i Stockholm och därför erbjuder vi alla kunder 100 %-nöjd kundgaranti på flyttstädning. Garantin på flyttstädningen innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd med så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet inom 24 timmar.

Vi strävar efter att alltid ha bästa tänkbara kundbemötande och erbjuder snabb återkoppling vid behov.

Vi på Fullmax vill att du börjar ditt nya liv i lugn och ro, därför sköter vi din flyttstädning i Stockholm med omnejd så att du kan fokusera på själva flytten till ditt nya hem. När den sista kartongen har lastats in i flyttbilen, så tar vi över resten. Vår utbildade personal städar så att allt är rent och fräscht för nästa hyresgäst som flyttar in. Vi garanterar att en inspektion av flyttstädningen kommer att avslutas utan anmärkningar. Vårt mål är att göra din flytt så enkel som möjligt, utan att du ska oroa dig över bristande flyttstädning.

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Varför välja Fullmax?

Flyttstädning Stockholm: Priser

OBS!
Priset är efter rutavdrag som görs direkt på fakturan.
Priset är totalpris inklusive moms, fönsterputs, städmateriel och resekostnad.
Priset gäller när bostaden är normalsmutsig. Ifall bostaden är väldigt smutsig bör ni informera oss och då debiterar vi flyttstädningen per timme istället.

Boka bästa städning här!

Boka städning snabbt & enkelt nedan! Räkna ut just ditt pris och få gratis offert skickad till din e-postadress.

Vad kostar städningen?

Få städoffert snabbt & helt gratis till din e-postadress.

Boka städtillfälle

Räkna ut ditt pris och få offerten direkt till din mejlkorg

Checklistor

Köket

Spis

Fönster

Badrum och toalett

Tvättstuga

Alla rum

Följande ingår INTE men kan tilläggsbeställas

Flyttstädning Stockholm: Viktig information

Garanti

Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen i Stockholm med omnejd. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej. Om besiktning ej utförs direkt efter städning så beaktas ej klagomål och städningen ses som godkänd. Vi vill därför påpeka att det är bra om boende / inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Om du bokar flyttstädning som privatperson så har du väl inte glömt att du kan få en skattereduktion på max 50 % för hushållsnära tjänster? Läs mer på om RUT-avdraget på Skatteverkets webbplats.

Avbokning

Avbokning av flyttstädning kan göras tre arbetsdagar innan städtillfället, i annat fall sker full debitering. Avbokningar måste dock ske på vardagar och ska meddelas till kundtjänst per telefon (ej lämnas på telefonsvarare) eller skriftligt via brev eller mejl.

Betalning

I priset ingår material samt resor.
Gäller normal nedsmutsning, samt att objektet är tomt vid flyttstädning.
Betalning i efterskott via faktura som skickas via mejl.
Vi tar inte emot kontant betalning p.g.a nya kassaregisterlagen.
Klicka på intresseanmälan för att boka en flyttstädning i Stockholm eller begära offert. Vi återkommer sedan snabbt med en bokningsbekräftelse eller offert.

Reklamation

Eventuell reklamation ska göras inom tre dagar från städtillfället. Om du som kund själv åtgärdar fel innan Fullmax kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning.

Frågor om flyttstädning?
Du är varmt välkommen att kontakta vårt kundcenter vid frågor.
Telefon 08-684 38 600. Öppettider 8-18, alla vardagar.

Boka bästa flyttstädning i Stockholm idag!

Fullmax är en modern och framåtsträvande städfirma i Stockholm, med uppskattade städtjänster för såväl privatpersoner som företag. Tillsammans arbetar vi oavkortat för att leverera över förväntningarna och fortsätta växa tillsammans med vår nöjda kundkrets. Vi har 100% nöjdhetsgaranti på flyttstädning i Stockholm med närområden och erbjuder dessutom hemstädning i Stockholm, storstädning i Stockholm, kontorsstädning i Stockholm, med mycket mera! Vi utgår alltid ifrån checklistor vi tillsammans skapar, så inget missas – och vi rättar alltid snabbt till allt du eventuellt inte blir 100% nöjd med. Kontakta oss gärna och boka tid för en garanterat perfekt flyttstädning i Stockholm med omnejd. Hjärtligt välkommen!

Google Recensioner
3.1
10 recensioner
×

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.