Arbeta hos oss!

Om du är intresserad av att arbeta med oss ska du skicka dina uppgifter till oss med formuläret nedan.

Vi kommer att kontakta dig så snart vi kan!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Arbeta hos oss

Dina ansträngningar och ditt bidrag till företagets utveckling är grunden för vår framgång. Låt oss förklara hur.

Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för Fullmax. Vi är ett företag där man bryr sig om varandra, där trivsel och engagemang är i fokus. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärsutveckling.

Som medarbetare i Fullmax arbetar du i en organisation där man vet att medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Det är medarbetarna som har byggt upp den koncern vi är idag. Du kommer snabbt att märka att dina kollegor delar din entusiasm för vår verksamhet, och att de välkomnar dina idéer. Konstant utveckling är en av kärnorna i vår företagskultur, där kundernas dynamiska behov alltid står i fokus.

Närhet till medarbetaren

Närhet till medarbetaren är ett centralt element hos Fullmax. För oss innebär närhet att dels att medarbetaren känner till och efterlever företagets motto: omtanke, vänlighet och service.

Närhet till medarbetaren innebär även ett synligt och närvarande ledarskap, som skapar delaktighet, engagemang och vi-känsla bland medarbetarna. På detta sätt skapar vi också insikt i vad Fullmax står för, och vår roll i förhållande till uppdragsgivare, vårdtagare och anhöriga, samt samhället som sådant.

Hos oss är framgång en kombination av teamwork och självständigt arbete. Därför är även närheten och samhörigheten kollegorna emellan en viktig framgångsfaktor.

Uppskattning, trivsel och välbefinnande

Att du tycker om och får uppskattning för det arbeta du utför är viktigt för att du ska må bra på jobbet. Fullmax vill gärna hjälpa dig öka dina förutsättningar att bli så bra du kan bli.

Vi tror att den sociala samvaron är viktig för trivseln på arbetsplatsen och därför arrangeras allt från gemensamma konsertbesök till sommarfester, utflykter och julfester. Dessa sociala aktiviteter brukar vara mycket uppskattade. Även i vardagen ser vi till att alltid få tid över för umgänge och en pratstund.

Vi vill att du ska må bra och därför erbjuder vi dig som medarbetare bättre möjligheter att hålla dig i form, genom vår friskvårdspeng

En utvecklande arbetsplats

Fullmax eftersträvar att vara en stimulerande arbetsplats, där du som medarbetare hela tiden utvecklas, både när det gäller nya arbetsuppgifter och ansvar. Alla medarbetare har regelbundna utvecklingssamtal med sin närmaste chef, där man gemensamt diskuterar medarbetarens behov av kompetensutveckling, internt såväl som externt.

Fullmax tillhandahåller kontinuerlig utbildning för medarbetarna, inom ramen för en utbildningsenhet som drivs i egen regi, med såväl externa som interna utbildare.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.