Hemstädning i Järfälla

Professionell städhjälp för alla i Järfälla

Regelbunden städning är ett nödvändigt ont men det är få som faktiskt uppskattar uppgiften.

Skulle du liksom våra nuvarande kunder hellre spendera din lediga tid på annat än krävande städuppgifter? Boka då vår hemstädning och njut av känslan som bara ett nystädat hem kan förmedla. Som kund hos oss får du vara med och skräddarsy ditt städupplägg så att vi garanterat tillgodoser alla dina behov. Du väljer själv vilka moment som ska ingå samt en städfrekvens som passar.

Är du nyfiken på att se vad hemstädning kan betyda för dig i din vardag? Fyll i vårt kontaktfomulär så återkommer vi snart för att boka tid och dag för ett första möte. Målet är att alla ska få städningen genomförd den närmsta veckan efter att vi mottagit en beställning.

Så funkar det

artboard 70

1. Välj datum ovanför för städning.

artboard 80

2. Ange dina kontaktuppgifter

artboard 90

3. Vi återkommer till dig med en bekräftelse.

artboard 120

4. Städning sker på bokat datum.

Städhjälp på dina villkor

Syftet med hemstädning är att underlätta i kundens vardag, lösgöra tid till annat och höja kvaliteten på hemmiljöerna. För nya kunder erbjuder vi alltid en provstädning för 99kr/tim där man får möjlighet att känna på hur det känns. Om man sedan väljer att gå vidare väljer man själv huruvida man vill få det städat en gång per vecka, varannan, en gång i månaden eller enbart vid behov.

För att säkerställa att inget någonsin brister har alla våra anställda grundlig utbildning att vila på. Vi försöker också se till så att det alltid är samma person som dyker upp vid samtliga städtillfällen. Något som bidrar till ökad trygghet för både dig som kund och vår personal. Till skillnad från många andra städföretag har vi även valt att använda checklistor som du själv fått fylla i. En garanti på att inget någonsin blir glömt och att allt det du önskar från oss kommer att tillgodoses.

Som kund hos oss får du:

Fullmax är ett framåtsträvande städföretag i Järfälla som alltid sätter kunden i fokus och dagligen levererar högkvalitativa städtjänster. Vi vet att vår hemstädning håller professionell kvalitet men vill också att du ska känna dig trygg och bekväm genom samarbetet. Du behöver aldrig binda upp dig till några avtal eller oroa dig för otrevliga överraskningar när fakturan kommer.

Ansvar och trygghet

Rutavdrag

När du bokar hemstädning kan du använda ditt rut-avdrag. Det enda du behöver göra är att meddela oss vid din bokning så kontaktar vi Skatteverket och drar av summan direkt på offert och faktura. Mer om villkor, innebörd och hur mycket du har kvar att nyttja för året finner du på Skatteverkets hemsida.

Försäkringar och garanti

Alla som arbetar hos oss har fått genomgå relevanta utbildningar inom lokalvård vilket borgar för ett professionellt utförande. Vi innehar även ansvarsskadeförsäkring som täcker för eventuella skador på all egendom som åsamkats av vår personal. Skulle du sedan av någon anledning inte känna dig nöjd med städningen som utförts åtgärdar vi självklart felen kostnadsfritt.

Arbete med hänsyn till miljön

Med miljön i åtanke ber vi dig som kund att prioritera miljömärkta produkter till städningen. Vi håller också regelbundna utbildningstillfällen och träffar där alla medarbetare får utökad kunskap beträffande smart och miljömedvetet arbete.

Kundrecensioner

Professionell hemstädning för alla i Järfälla

Har du svårt att få ihop vardagspusslet eller har du bara tröttnat på det eviga städarbetet? Vänd dig då till oss så tar vi över ansvaret. Med kunskap och engagemang ser vi till så att du får uppleva känslan bara ett rent hem kan förmedla.