Hemstädning i Danderyd

Professionell städhjälp för alla i Danderyd

Vi städar ditt hem på dina villkor

Städning är något som man behöver ägna sig åt även om det är få som faktiskt uppskattar uppgiften. Majoriteten lägger hellre sin lediga tid på att umgås med familjen, sina vänner eller ägna sig åt fritidsaktiviteter och intressen.

Skulle du uppskatta professionell hjälp till din städning och möjligheten att släppa städkravet en gång för alla? Då är det för dig vi skapat tjänsten hemstädning. En tjänst där vi noga och strukturerat rengör samtliga av dina rum helt på dina egna villkor. Du bestämmer vilka moment som ska ingå och hur frekvensen på städtillfällena ska se ut. Vi i vår tur besvarar sedan engagerat alla dina önskemål och gör vårt yttersta för att nå upp till de högsta kraven.

Så funkar det

artboard 70

1. Välj datum ovanför för städning.

artboard 80

2. Ange dina kontaktuppgifter

artboard 90

3. Vi återkommer till dig med en bekräftelse.

artboard 120

4. Städning sker på bokat datum.

Så fungerar det

Eftersom vi vet att inget hem är ett annat likt och att kunders behov varierar skräddarsyr vi alltid våra städupplägg. Du får vara med och skapa städlistorna som vår personal sedan bär med sig när de besöker dig. På så vis kan vi känna oss säkra med att vi tillgodoser dina krav och du får ditt hem städat helt enligt önskemål. Det är också du som styr över städfrekvensen och väljer om vi ska dyka upp varje vecka, varannan, en gång per månad eller vid behov. Vid samtliga tillfällen kommer du sedan få hjälp av samma städare så att du säkert vet vad du kan förvänta dig.

Prova på vår hemstädning

För att nya kunder ska få känna på hur det känns med hemstädning kostar det första tillfället enbart 99kr/tim. Här får du se mer av hur vi arbetar samtidigt som vi får möjlighet att lära känna dig lite närmre. Vi värdesätter och arbetar aktivt för att skapa goda kundrelationer då det såväl betryggar som underlättar för alla parter.

Möjliga tillval till den ordinarie städningen:

• Fönsterputs
• Skåp och garderober
• Rengöring av vitvaror så som ugn och kyl
• Undantagna utrymmen

Kundrecensioner

Fullmax - Professionell och pålitlig städfirma

Att vår hemstädning ska hålla högsta kvalitet och tillgodose alla dina önskemål är för oss en självklarhet. Därtill är vi också måna om din trygghet och att du ska uppleva det smidigt att anlita oss. Vi skickar alltid samma städare till ditt hem så långt det är möjligt. Du binder dig aldrig till några långdragna avtal och givetvis är vi försäkrade om en olycka skulle inträffa. Vi tar fullt ansvar för arbetet som utförs och skulle du inte känna dig nöjd ber vi dig återkomma så att vi får möjlighet att rätta till felen.

Miljö

Vi är måna om att vårt dagliga arbete noga ska genomföras med hänsyn till miljön. Därför ber vi alla kunder att välja tjänster och produkter som är miljömärkta och uppfyller miljökraven. Vi håller därtill regelbundet utbildningstillfällen och möten för samtliga anställda i syfte att öka kunskapen och deras medvetenhet kring hur de kan arbeta miljösmart.

Innan du köper nya rengöringsprodukter, titta noga på innehållsförteckningen på flaskan. Tyvärr innehåller allt för många produkter ännu skadliga ämnen som faktiskt är helt onödiga till syftet. Leta istället efter Bra Miljöval märken och fråga gärna oss om du känner dig osäker kring vad du ska välja.

Boka hemstädning i Danderyd redan idag

Fullmax är ett kompetent och framåtsträvande städföretag i Danderyd med uppskattade tjänster av hög kvalitet. Tillsammans med våra kunder skräddarsyr vi lösningar utifrån behov för att säkerställa att de verkligen tillgodoser kraven. Oavsett kund och uppdrag är vårt mål att leverera det lilla extra. Något som vi är säkra på bidrar till tillväxt genom fler nöjda kunder.

Känner du dig nyfiken på våra tjänster och vill testa hur det är att vara kund hos oss? Fyll då i vårt kontaktformulär så återkommer vi snart för att bestämma tid och dag. Målet är att städningen ska utföras inom en vecka efter det att vi mottagit din beställning.