Boka städning

Boka städning i Stockholm med omnejd

Snabb och enkel bokning av bästa städning i Stockholm med omnejd!

Varmt välkommen att boka bästa städning i Stockholm med omnejd här hos oss på Fullmax! Fullmax är en trygg & proffsig städfirma i Stockholm. Vi har stor erfarenhet av och högsta kompetens kring städning i Stockholm med omkringliggande trakter. Hos oss på Fullmax kan du snabbt & enkelt boka bästa, professionella städning i Stockholm, Danderyd, Järfälla, Sollentuna, Solna, Täby, Västerås, m fl. Bokningen är mycket snabb och enkel och vi erbjuder även alltid 100%-nöjd kundgaranti på alla våra tjänster.

Obs! Privatpersoner kan just nu endast boka hemstädning via formulär nedan, medan företag har full funktionalitet. Bokning av storstädning och flyttstädning för privatpersoner via samma smidiga formulär blir också möjligt snart. Som privatperson är du under tiden alltid varmt välkommen att boka storstädning eller flyttstädning genom att kontakta oss

Räkna ut ditt pris och få offerten direkt till din mejlkorg

  • Tjänst
  • Frekvens
  • Tid & datum
  • Extra tjänster

Ange antal ugnar - 249kr/styck

Ange antal sängar som ska bäddas rent - 60kr/styck

Ange antal timmar (8 plagg/timme) - 249kr/timme

Ange antal timmar - 249kr/timme (minst en timme)

Ange antal timmar - 249kr/timme (minst en timme)

Detta är en preliminär offert med priset per timme - en bedömning kommer att göras vid första kontorsbesöket för att ta del av lokalens tillstånd och era önskemål och därmed kunna ge er den bästa offerten.

Alla priser anges med RUT-avdrag.
Vid engångstillfälle står vi för städmaterial.

Priset är per städtillfälle. Alla priser anges med RUT-avdrag.
OBS! DU får halva priset på första städning

Kontakt


Adress


Tillgång


Uppgifter inför städning


Boka städning Stockholm - Boka bästa städning i Stockholm - Fullmax Stockholm - 3

Boka bästa städning i Stockholm idag!

Fullmax är en modern och framåtsträvande städfirma i Stockholm, med uppskattade städtjänster för såväl privatpersoner som företag. Tillsammans arbetar vi oavkortat för att leverera över förväntningarna och fortsätta växa tillsammans med vår nöjda kundkrets. Vi har 100% nöjdhetsgaranti på städning i Stockholm med närområden och erbjuder dessutom hemstädning i Stockholm, flyttstädning i Stockholm, kontorsstädning i Stockholm, med mycket mera! Vi utgår alltid ifrån checklistor vi tillsammans skapar, så inget missas – och vi rättar alltid snabbt till allt du eventuellt inte blir 100% nöjd med. Kontakta oss gärna och boka tid för en städning, så kan du snabbt & enkelt själv se precis vilka fördelar en Fullmax städning medför. Hjärtligt välkommen!

Google Recensioner
3.1
10 recensioner
×

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.