100% nöjdhetsgaranti

100% nöjdhetsgaranti

Vi är inte nöjda förrän Du är nöjd!

Vår 100% nöjdhetsgaranti är mycket enkel! Vi på Fullmax vill ha nöjda kunder och vi vill att du – vår högst uppskattade kund – är 100% nöjd med oss. Så om vi har gjort något fel eller om du inte är nöjd med vår städning – varmt välkommen att kontakta oss, så åtgärdar vi gärna det du inte är nöjd med, tills du är helt nöjd! Tänk dock på att du alltid behöver reklamera tjänsten till oss senast tre dagar efter servicetillfället. Hjärtligt välkommen att annars kontakta oss närhelst du vill ha mer information eller behöver komma i kontakt med vår kundservice. Varsågod – du kan klicka här för att snabbt & enkelt kontakta oss närsomhelst. Vi svarar snabbt & hjälper dig gärna!

100% nöjdhetsgaranti - Boka bästa städfirma i Stockholm - Fullmax Städfirma Stockholm AB - 2

Vår städfirmas viktigaste ledord: 'Nöjd kund framför allt!'

Ordentlig kommunikation

Vi kommer till dig och presenterar den som ska städa. Efter första städningen tar arbetsledaren kontakt med er för att stämma av resultatet. Vårt upplägg är att ni har samma städare som kommer varje gång. Vi ska vara snabba på att återkomma till er, våra kunder, och vi ska vara lätta att nå både på telefon och via e-post.

Lämna över till oss

Vårt mål är att du ska kunna lämna städningen i våra händer och att du sedan inte ska behöva bekymra dig, vi löser alla problem åt er, utan att ni behöver tänka på det. Vårt mål är att det bara ska flyta på, samt att du känner att det är rent och välstädat varje gång efter avtalad dag / tid.

Hos oss får du råd & hjälp

Vi syr ihop helhetslösningar för både privatpersoner & företag. Vi hjälper er med upplägg och har goda förslag över hur städningen ska läggas upp.

Erfaren personal

Vår personal har lång erfarenhet av städning. Vi internutbildar all vår personal. Ny personal städar alltid med en erfaren städledare under den första tiden. Vi betalar avtalsenlig lön och vår personal är dessutom försäkrad via oss när de är ute och städar hos er.

Kvalitetskontroller

Vi ordnar regelbundna utskick / enkätsvar till våra kunder för att kontinuerlig utvärdera vårt arbete. Vi försöker ständigt förbättra vår överlag kvalitet genom att ha en välfungerande kommunikation och koordinering med alla våra kunder, samt mellan vår personal.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar en nöjd kund garanti på alla våra utförda arbeten. Om ni av någon anledning inte skulle vara nöjda med utfört arbete kontaktar ni er kontaktperson hos oss. Vår kvalitetsgaranti grundas på checklistor vi skapar tillsammans med er, som vi sedan strikt håller oss till under städningen.

Flexibilitet

Vi vill att alla våra kunder ska känna sig lika viktiga, oavsett storlek, och veta att utan er finns inte vi! Vi försöker alltid lösa alla förfrågningar och ärenden på ett sätt som är bäst och smidigast för er.

Miljövänliga

Vi tar ansvar för miljön både när det gäller transporter och städprodukter. Vi använder så lite kemikalier som möjligt när vi städar och vi råder alla våra kunder att använda miljövänliga städprodukter.

Alltid samma städerska

Vi är noga med att du ska känna dig bekväm och trygg med oss som din städfirma. Därför garanterar vi att du alltid får samma, duktiga städerska, under minst ett år. 

Bästa städfirma Stockholm - Bästa städföretag Stockholm - Bästa hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning i Stockholm - 2

Boka bästa städning här!

Boka städning snabbt & enkelt nedan! Räkna ut just ditt pris och få gratis offert skickad till din e-postadress.

Vad kostar städningen?

Få städoffert snabbt & helt gratis till din e-postadress.

Boka städtillfälle

Räkna ut ditt pris och få offerten direkt till din mejlkorg

Snabb & enkel bokning

Så här enkelt är det att boka Fullmax städning i Stockholm. 4 enkla steg till perfekt städning. 

Varmt välkommen till Fullmax!

Så funkar det

1. Klicka på Räkna ut pris

2. Ange dina kontaktuppgifter

3. Vi återkommer till dig med en bekräftelse.

4. Hemstädning sker på bokat datum.

100% nöjdhetsgaranti - Boka bästa städfirma i Stockholm - Fullmax Städfirma Stockholm AB - 3
Google Recensioner
3.3
11 recensioner
×

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.